Biler

Skal du have ny bil og vil sælge den gamle?

Der er ikke noget skønnere end at sætte sig ind i en ny bil og lære den at kende. Alene duften af ny bil, og følelsen af friske kræfter er fantastisk. Bilen er, næst efter hunden, naturligvis, menneskets bedste ven. Det er meget almindeligt at folk køber ny bil inden den gamle er slidt op. Den har ofte mange gode køretimer tilbage, og dermed stadig værdi. Et salg er derfor det eneste rigtige. Her kommer så de juridiske spidsfindigheder som lidt af en forhindring.

Orker du ikke disse juramæssige benspænd, så sælg bil til en forhandler, der har erfaringen og ekspertisen. Du sparer en hel del energi og kræfter på denne måde. En forhandler kan nemt klare det juridiske. Ofte er der også en stor database med potentielle kunder til netop din bil. Så sælg bil til en forhandler, hvis du ønsker at det skal gå hurtigt. Det er nemt at går til og du sparer en masse tid og besvær. Du kommer med andre ord hurtigt videre.

Enkelt og lige til

Gå for eksempel ind hos Autobasen og sælg din bil. Udfyld en formular online. Det er ikke raketvidenskab på nogen måde. Indsend formularen, og inden for 24 timer har du et prisforslag fra forhandleren. Hvis du kan godkende prisforslaget, så aftales der tid for afhentning og samtidigt overføres pengene for salget til din konto. Det er uhyre simpelt og meget nemt.

Så er du ikke klar til det juridiske papirarbejde, så sælg bil, på en hurtig og nem måde, til en kyndig forhandler. På den måde får du også et tilskud til din nye bil. Og dermed er du hurtigt videre og bedre kørende. Fri for papirarbejdet. Klar til at begynde et nyt liv med en ny bil. 

Ud på vejene på friske hjul

Det er jo det, der er sagens kerne. At komme ud på landevejene i en ny, frisk bil, der kan holde i mange år fremover. Mærke følelsen af ny bil, snuse til duften i den nye kabine og lære alle de nye finesser at kende.