Fritid

Drop De Kedelige Buketter der Visner og Dør

Alle elsker at få blomster, og det er der gode grunde til. Der er nemlig noget helt særligt over blomster. Vi kan alle se det smukke i blomster, og det er nærmest magisk. De kommer nemlig fra naturen, og alligevel tiltaler de os helt vildt. Det giver god mening, at mennesker kan skabe kunst, som andre mennesker kan værdsætte. Vi har trods alt rigtigt meget tilfælles, og de fleste mennesker er i stand til, at sætte sig i andres sted. Et menneskeskabt kunstværk kan derfor bevæge os. Det kan fortælle os noget, som kunstneren ønsker at kommunikere. Det kan sætte gang i følelser, fordi kunstneren selv har følelser, og ved hvordan tingene spiller sammen. Men hvad med blomsterne? De er mindst ligeså rørende og smukke, som selv de mest fantastiske menneskeskabte kunstværker. Men der har intet menneske været involveret, i deres skabelse. Det er bare smukke og forførende fra naturens side!

Det er dog altid sørgeligt, når buketten begynder at visne og dø. Pludseligt bliver den smukke og frodige blomsterbuket, til en gråbrun og vissen bunke døde blomster. Man kan på sin vis sige, at blomsterne bliver til deres absolutte modsætning. De spændende og livlige farver erstattet med de grå og brune nuancer, efterhånden som blomsten visner. Blomsterne der gør skabte liv og glæde i rummet, trækker nu bare glæden ud af alle, der kigger på dem.

Man kan også spørge sig selv, om det ikke er et forkert signal at sende, når man giver andre en buket blomster. Det er meget almindeligt at købe en buket blomster til nogen vi elsker. Det giver umiddelbart godt mening. Vi ser en skønhed i dem, og har lyst til at give dem noget, der minder om denne skønhed. Smukke og frodige blomster er ofte helt perfekte her. En blomsterbuket kan derfor ses som en slags kompliment. Du, eller min kærlighed til dig, er så skøn, som disse blomster. Men hvad er det så vi fortæller dem, når blomsterne visner efter en uge? Skyder vi ikke os selv lidt i foden, når vi giver andre blomster, som meget snart visner og dør?

Jeg er derfor stor fan af, at lave en evighedsbuket i stedet for. Med en evighedsbuket kan jeg give skønhed, der varer ved. Jeg opnår altså alle de samme ting, som hvis jeg gav en almindelig blomsterbuket. Den eneste forskel er, at min evighedsbuket varer evigt. Den vil ikke falme eller dø. Det er nøjagtigt det, jeg ønsker at sige, når jeg giver blomster til min elskede. At jeg ser og værdsætter deres skønhed, og at jeg drømmer om, at vores forhold skal vare for evigt.

Jeg kan derfor kun anbefale, at andre også dropper de kedelige buketter, der visner og dør. Det er let at lave en evighedsbuket, og dens budskab er meget bedre.