Biler

Rummelighed med træk på alle fire hjul

Har du brug for plads i din næste bil? Og foretrækker du en bil, der kombinerer komfort med muskler? Så er der god grund til at stifte bekendtskab med de firehjulstrukne vidundere, der er kommet på markedet indenfor de senere år, og som nu kan købes brugt til rimelige priser. Der er flere gode modeller at vælge imellem, men der er bestemt også modeller, som er bedre end andre. Modellerne fra Mercedes ligger absolut i top.

En Mercedes GLE har alt, hvad man drømmer om, hvis man er til firehjulstræk og god plads og samtidig gerne vil have det til at ose lidt af luksus. Her er en serie af biler, der ligger i krydsningen mellem coupé og SUV. En Mercedes GLE har masser af muskler og samtidigt stor komfort. Og naturligvis den luksuriøse fornemmelse, der kendetegner alle modellerne fra dette hæderkronede tyske kvalitetsmærke. Man har det godt i en Mercedes.

Kom forbi og prøv

Har du forelsket dig i denne lækre bil, så kom og besøg forhandleren og få en prøvetur. Man skal ikke købe en bil, før man har prøvet den, det ville ikke være klogt. Og prøver du en brugt Mercedes GLE, vil du formentlig opleve en bil, som ligger lige præcis sådan i fingrene og fødderne på dig, som du altid har drømt om. En bil der forkæler sin fører.

Standard i alle Mercedes GLE modellerne er 9G-tronic automatgear og 4-MATIC firehjulstræk. Dette giver en fornemmelse af køreglæde og grundig kvalitet, som man kun oplever med biler fra Mercedes. Der er stor tilfredsstillelse ved at køre en bil, der er bygget så gennemtænkt og solidt som en Mercedes GLE. Det er virkelig en fornøjelse.

Drej ind ad de små skovveje

En Mercedes GLE kører suverænt på landevejene. Men drejer du ind ad en skovvej eller et hjulspor på landet, så vil du opleve den anden side af denne model. SUV-siden. Her er en bil, der kører lige godt på knoldede, snoede veje som på de flersporede motorveje. Den kan det, den skal og lige lidt mere til. Det er jo en Mercedes.