Fritid

Undgå arbejdsulykker med sikkerhedssko fra byggemarkedet

Det er skønt at give den en skalle, når man arbejder. Om det er på jobbet eller hjemme, så giver det en god smag i munden at få gjort tingene i en rimelig fart, så man kan krydse af og komme videre. Hvis man er i gang med et projekt, hvor der skal bæres rundt på tunge ting, så skal man altid være forsigtig. Der er mange ting, der kan gå galt. Det ved en hver, der har prøvet at bakse med ting, der vejer godt til. Især fødderne kan være udsatte, hvis man taber tunge genstande.

Her kommer sikkerhedssko ind i billedet. Et par gode sikkerhedssko kan afbøde slag fra tunge ting, så fødderne ikke bliver mast flade. Skader på fødderne kan være uoprettelige. Derfor bør man altid bruge sikkerhedssko, når man arbejder med tunge ting og tungt udstyr. Især hvis det har skarpe kanter. Nok er det godt at blive hurtigt færdig, men der er situationer, hvor sikkerheden kræver, at man går forsigtigt til værks. Skift altid til sikkerhedssko, hvis du skal arbejde med tunge, skarpe ting. Det gælder ikke kun på jobbet, men også i privaten, hvis du har projekter kørende der.

Sørg for at de passer

Når man skal købe sikkerhedssko, så skal man huske at have sit skonummer parat. Er de for store kan de falde af, midt i arbejdet, og så er der først tale om en sikkerhedsrisiko. Er de for små, så er de svære at komme ned i, og de klemmer fødderne. Det er heller ikke optimalt. Sørg altid for at dine sko har den helt rigtige størrelse. Javel, det er børnelærdom, men altid værd at huske. Det samme gælder naturligvis, hvis man skal bruge sikkerhedsstøvler til sit arbejde.

Find dem hos STARK

Hos stark.dk er der masser af sikkerhedssko på hylderne. Der er flere gode modeller at vælge imellem, også når det gælder støvler. Man skal passe godt på sine fødder. Det er dem, man går på hele dagen, så de er vigtige. Især hvis man hører til det arbejdende folk. Find dem på nettet, det er nemt og lige til.