Mode

Flot tøj bør komme i alle størrelser

Historisk set har kvinder, der er mere fyldige, haft svært ved at finde passende tøj, som er flot og falder i deres smag. Modeindustrien har nemlig sat den tynde og slanke figur på en piedestal og fremført den som standarden. Det har gjort, at der ofte ikke har været et godt udvalg af tøj til store kvinder, men det er begyndt at ændre sig!

Som en stor kvinde kan det være trættende at gå ind i tøjbutik efter tøjbutik for at komme tomhændet ud, alene fordi butikken ikke fører et godt udvalg af størrelser. Store kvinder fortjener også et godt udvalg af tøj, så alle kan finde tøj, der falder i deres smag, og som man kan udtrykke sig med, og heldigvis findes der butikker, både online og fysiske, som har et godt udvalg.

Find de rigtige butikker

Mange gængse tøjbutikker har ikke de rigtige størrelser, når det kommer til tøj til store kvinder. Derfor kan man med fordel søge efter butikker, der specifikt laver tøj i den størrelse, man skal bruge. Nanna XL har for eksempel et stort udvalg af tøj til store kvinder, som inkluderer blandt andet trøjer, kjoler og bukser.

Især bukser, som både passer og ser godt ud, kan være svære at finde. Det gælder egentlig alle størrelser, fordi der er forskellige mål, der skal passe: bredden og højden skal gerne passe helt perfekt, hvor det kan være svært for kvinder i forskellige højder og bredder at finde det rigtige par. Det kan være frustrerende og trættende at gå på jagt efter tøj til større kvinder, når modeindustrien ikke inkluderer dem.

Spørg efter tøj til store kvinder

Hvis man ikke vil stille sig tilfreds (og det bør man heller ikke) med at gå i butikker, der er dedikeret til de store størrelser, så efterspørg tøj til store kvinder i gængse tøjbutikker. Hvis flere gjorde dette, ville butikkerne på den måde modtage og være mere tilbøjelige til at høre budskabet om, at der er behov for tøj til store kvinder. I den perfekte verden burde alle størrelser være tilgængelige, så alle kvinder kan klæde sig i tøj, de føler sig behageligt tilpas i.