Fritid

En god riffel til jægeren

Livet som jæger er et liv med naturen. Mange timer bliver brugt i det fri og i en nærhed med elementerne, som giver mange fantastiske oplevelser fra sig. En jæger er, måske lidt overraskende, faktisk ofte dyrenes ven. Jægeren har respekt og føler omsorg for den natur, han eller hun færdes i. Og kendskabet udvikles med årene, så jægeren bliver mere og mere et med naturen og føler sig tæt knyttet til den. Men en jæger er jo også en, der går på jagt. En jæger skal have et godt våben.

En riffel fra Remington er et virkelig godt våben til jægeren, der ønsker sig et kvalitetsvåben, der holder hele vejen. Remington kommer fra USA og har produceret kvalitetsvåben i over 200 år. Navnet er kendt verden over for sine pålidelige og bundsolide våben. Der er mange jægere, som har prist sig lykkelige over, at de anskaffede sig deres riffel fra netop denne producent.

Et hæderkronet foretagende

Der ligger dybe traditioner i produkterne fra Remington. Dette er vel nærmest uundgåeligt, når man i så mange år har forsynet jægere og militær med våben af højeste kvalitet. Men dette er ikke ensbetydende med, at opfindsomhed og innovation ikke trives i virksomheden. Tværtimod udvikles der hver dag, så de gode produkter kan blive endnu bedre.

Remington producerer både våben og ammunition. Begge dele i absolut høj kvalitet. Kvaliteten bør nødvendigvis være høj, når man producerer noget så potentielt farligt som våben og ammunition. Det er ikke noget at spøge med. Det går slet ikke, at folk kommer til skade med disse produkter. Derfor er grundighed i produktionen et varemærke for Remington. Og for jægeren betyder det en tryghed og sikkerhed, når våbnene håndteres. Man tager tingene alvorligt og seriøst.

Ude på jagt

Og står man ude i den frie natur en tidlig morgen og venter på, at byttet skal komme frem fra sit skjulested, så er det betryggende at vide, at ens Remington riffel ikke svigter i det øjeblik, hvor der skal handles og skydes. Et våben til jagt skal være grundigt bygget, og det skal virke upåklageligt hver eneste gang.