Fritid

Gymnastiktøj skal udvikles i samarbejde med gymnaster

Det moderne menneske har brug for motion og bevægelse, både for at holde kroppen ved lige og for at få et godt velbefindende. Når man rører sig, er det ikke bare godt for kroppen. Hjernen elsker at beskæftige sig med at koordinere lemmerne, så vi laver de rigtige bevægelser. Den slipper for alle de mange mere eller mindre fornuftige tanker, den ellers producerer, når vi sidder stille eller ligger ned. Gymnastik er rigtig godt for både hjerne og krop. Og det er en skøn måde at røre sig på.

Hvis man går til gymnastik, så ved man også, hvor vigtigt det er at have rigtigt gymnastik tøj på. Godt gymnastik tøj skal sidde behageligt. Det må ikke føles for stramt, og det må ikke snære, når man laver sine øvelser. Her er der jo ofte tale om høje benløft og dybe buk, så tøjet skal kunne følge med i alle bevægelserne. Her er det vigtigt, at designerne får hjælp af rigtige gymnaster, når de skal udvikle smukke modeller til udøverne. Gymnaster kan godt lide flot design, som giver bevægelsesfrihed og velvære.

Gymnastik tøj til alle aldre

CHOPAR er et brand, som udvikler gymnastik tøj i høj kvalitet og smukt design. Brandet er udviklet af gymnaster, der virker som konsulenter for designerne, og i en fælles indsats lykkes det em at frembringe gymnastik tøj, der sidder godt, er funktionelt og samtidigt ser blændende godt ud. Det drejer sig om dedikation og passion for gymnastikken, og det oplever man, når man går på opdagelse i kollektionerne. De er smukke og fulde af livskraft og poesi, men også funktionelle og meget velsiddende.

Køb det via hjemmesiden

Hvis man klikker sig ind hos chopar.dk, så kan man selv se på varerne. Der er flotte billeder af hele kollektionen og gode beskrivelser af produkterne. Det er tydeligt, at der står folk bag, som selv beskæftiger sig med gymnastik. Man er meget velkommen til at skrive visa hjemmesiden, hvis man har spørgsmål. Men man kan også selv finde det rigtige gymnastik tøj ved at kigge kollektionerne igennem og vælge den, man bedst kan lide.