Guides

Plakater og indretning – er du i tvivl om, hvilke du skal gå efter?

Plakater og indretning går hånd i hånd og passer sammen ligesom jordbær og fløde. Man kan ikke snakke om det ene uden det andet, og derfor kan man i dag næsten ikke træde ind i nogens hjem uden at støde på en masse skønne plakater og billeder rundt om på væggene. Der findes lige så mange varianter, som der findes mennesker, og det kan derfor mildt sagt være noget af en jungle at skulle navigere rundt i en verden fuld af millionvis af flotte og spændende motiver. Er du en af dem, som synes, det er en smule uoverskueligt, hvad du skal investere eller overhovedet begynde at kigge på, hvis du gerne vil have fingrene i nogle moderne, skandinaviske plakater til boligen, så er du bestemt ikke den eneste! Rigtig mange har svært ved at finde ud af, hvad der er ”rigtigt” at købe, hvis man gerne vil finde noget, der både er moderne, forholdsvis billigt, og kan holde i mange år ud i fremtiden. Nedenfor finder du nogle gode tommelfingerregler til netop dette, så skynd dig at læse videre.

Der er de sikre, de vovede, de sjove, de farverige, de…

Ja, listen er på sin vis uendelig lang, men der er nogle kategorier, som er gode at udforske nærmere, hvis du gerne vil en smule tættere på, hvad du skal investere i af plakater til stuen. Plakater til stuen er blevet utroligt populære de seneste fem år, og plakater til stuen er umuligt at komme uden om, hvis du bare går det mindste op i indretning og bolig. Så derfor får du her en lille guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan navigere rundt i de mange muligheder, der er, når det gælder plakater til stuen.

Malerier er for længst blevet erstattet af de populære plakater i mange hjem, men savner du lidt af deres udtryk, kan du med fordel finde nogle lækre plakater til stuen, der afbilleder abstrakt kunst. På den måde får du lidt det bedste af to verdener, og hvem vil ikke gerne have det?
Sjove citater er bestemt også en rigtig måde at indrette sig på, og de er perfekte, når du leder efter flotte plakater til stuen. Inden for denne kategori er der også enormt mange varianter, og du kan både gå efter de mere seriøse læresætninger, men også fjollede, som får dig selv og dine gæster til at grine.
Har du en masse gode billeder liggende, som bare venter på at blive fremkaldt, er det vist på tide at gøre det nu! Hvis du er ude efter lækre plakater til stuen, ligger de nemlig formegentlig lige ved hånden, for vi har alle en masse skønne billeder liggende på kameraet eller telefonen, som ville være rigtig skønne at få fremkaldt og hængt op på væggen.
Plakater til stuen behøver bestemt heller ikke blot at være én type billede, men kan munde ud i en hel billedvæg, hvor eksempelvis farver er i centrum. Her kan du vælge at gå efter en bestemt farve og nuance, men er du god til at sammensætte, kan du også lege lidt med det og sammensætte din helt egen personlige stil med for massevis af forskellige motiver, størrelser og rammer.