Mode

Italiensk modetøj af CP Company

Er du til lækkert design? Går du op i, hvad det er for noget tøj, du tager på hver eneste dag. Kan du lide, at der er kræset for detaljerne, og at kvalitet er i højsædet? Så er du næsten nødt til at opleve tøjet fra CP Company. Hvis dette har fanget din interesse, så læs mere og find ud af lige præcis, hvorfor dette brand er noget helt særligt.

Eksklusivt design af CP Company

Hvis godt kan lide tøj som udstråler masser af maskulinitet, og som sidder behageligt, så er CP Company det helt rigtige brand at vælge. Det blev grundlagt tilbage i 1971 af tøjdesigneren, Massimo Osti. Der ligger en rigtigt spændende historie bag modedesigneren Massimo Osti, både i forhold til hans nytænkning og innovation indenfor mode og farver. CP står faktisk for Chester Perry, som egentlig er navnet på en fabrik i Frank Dickens’ “Strip”, hvor helten arbejder. Senere hen blev Chester Perry til CP Company af en bestemt årsag. Siden virksomheden blev grundlagt, har der været knald på ideerne og deres designs.

Hvorfor er CP Company relevant for dig?

Det er det, hvis du går op i den personlige stil, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design. CP har højt fokus på uniformer og passer blandt andet til dig, som eventuelt har et job, der kræver sådan en. Der er ikke sparet på detaljerne, og du vil med sikkerhed fremstå med elegance, når du har tøj fra CP Company på. Uanset hvilken type

Find din personlige stil

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette lækre mærke, så bør du bestemt se, hvad de tilbyder. Hos axel.dk kan du se et udvalg fra CP Company, som dækker over lækre sweatshirts, t-shirts og super fede bukser. Farverne passer til mange forskellige outfits og kan bruges til forskellige events. Både til jobbet, fest og hverdag generelt kan du finde noget fra CP Company, som helt sikkert er passende. Hvis du gerne vil vide mere om denne innovative designer samt se det fede udvalg af tøj, så klik ind på axel.dk og lad dig inspirere.