Fritid

Få hjælp og vejledning online hvis du har gæld

Det er helt almindeligt i vore dage, at man optager et lån, når man skal købe hus eller bil. Rigtigt mange danskere har gæld i en eller anden form, som de går og betaler af på. Det er som regel ikke noget problem, så længe man har en indtægt hver måned, så man kan klare afdragene. Der er også mange, som optager små forbrugslån, hvis de lige står og mangler til at eller andet. Det kan være rart at få råd til en ny telefon, hvis den gamle ikke holder længere.

Men det kan også tage overhånd. Pludselig har man en masse små og store lån rundt omkring, så det er helt uoverskueligt at skulle betale tilbage. Hjælp til gæld er for dem, der har spændt buen lidt for hårdt og har mistet overblikket over hvad de skylder. Men det er i allerhøjeste grad også for dem, der går i overvejelse om at låne. For at man ikke skal havne i en uoverskuelig situation, så er det altid en god ide at tage et overblik over økonomien, før man gældsætter sig.

Hvad har du råd til?

Mange af dem, der ender i en uoverskuelig økonomisk situation, på grund af gæld, kunne måske have undgået det, hvis de havde søgt Hjælp til gæld før de optog lånene. Som bekendt er forebyggelse altid bedre end helbredelse. Med god rådgivning og Hjælp til gæld, får du det overblik, som er nødvendigt for at vide, om man kan tilbagebetale det, man låner. Det kan være svært at se det selv. Derfor giver det mening at tage andre med på råd, før man gældsætter sig.

Få vejledning online

Hos PriceCloud kan du få Hjælp til gæld, inden du optager den. Her kan du læse om de faldgruber, der er på lånemarkedet, og du kan få råd til, hvordan du går din økonomi igennem, inden du stifter lån. Der er meget god logik i denne strategi: før du låner, så tag et overblik over dit forbrug og de indtægter du har på månedlig basis. Så kan du se, hvor meget du kan undvære til afbetaling.