Bolig

Find den rigtige blender i entusiastens webshop

Der er mange gode opskrifter på Det Gode Liv. Nogle mener at man skal straffe jern i træningscentret, andre ser på kunst. Nogle følger med i nyhedsstrømmen og engagerer sig politisk. Og så er der dem, der spiller spil på konsollen og dem, der strikker sweatre til hele familien. De fleste af os gør lidt af hvert, og det er nok også bedst, men vi har alle sammen godt af en velsmagende smoothie på frugt eller grøntsager. Det er helt sikkert et godt sted at starte.

Når man skal lave en lækker smoothie, så er en god blender ikke til at komme uden om. Man kan blende bananer i de fleste blendere, men hvis man skal blende frosne grøntsager og hårde kerner, så skal man have en blender, der kan mere end blot at knuse en banan. Men hvilken blender skal man vælge? Der er mange at vælge imellem, men de er så afgjort ikke lige gode alle sammen. Her kan det betale sig at lægge ører til eksperters anbefalinger, og Mads Bo må sige at være ekspert på feltet.

Høj på livet

Mads Bo står bag websitet highonlife.dk, og hvis nogen har prøvet at blende smoothies, så er det ham. På siden kan du finde et hav af lækre opskrifter på smoothies, som vil fylde dig med vitaminer og mineraler og give dig et boost af energi, så du kan klare alle de svære udfordringer i din hverdag. I hans webshop kan du også finde den helt rigtige blender til formålet. En god blender skal nemlig opfylde en række krav, hvis den skal klare mosten og holde i længden.

De rette egenskaber for en blender

En god blender skal kunne knuse selv frosne grøntsager så let som ingenting. Den skal med andre ord have de fornødne muskler. Og så skal den være robust, så den kan klare ærterne hver dag i lang tid, uden at tabe pusten. Endelig skal den være let at rengøre. Når man skal lave smoothies, skal man ikke forhindres, blot fordi man ikke orker at gøre rent efter sig.