Fritid

Skal du spille padel, så find det rigtige bat

Det er sundt at motionere, det er der vist ikke nogen, der betvivler. Mange går i træningscenter og straffer jern, og mange løbetræner flere gange om ugen. Det er sundt og godt for både krop og sind. Man får mere energi, når man er i god form, og hjernen bliver skarpere og bedre til at fokusere. Men mange vælger at gå til sport, når de skal motionere. Her er det sociale aspekt med, og konkurrencedelen giver motivationen et ekstra nøk opad, så man yder mere.

Den hurtigst voksende sportsgren i disse år er uden tvivl padel. Padel er en slags blanding imellem tennis og squash, hvor tempoet virkelig kommer i vejret og man får brugt alle sine lemmer. Leder du efter et padel tennis bat, så tag en tur forbi SPORT 24. Her finder du en webshop, der er målrettet folk, der dyrker sport og motion. Og her kan du naturligvis også finde et godt padel tennis bat, som passer til dig og det niveau, du spiller på. Især det sidste er vigtigt.

Flere forskellige typer bat

Der findes tre forskellige typer padel tennis bat, som er målrettet forskellige niveauer. Det runde er det gode begynder bat, med god føling med både bold og bat. Det dråbeformede er godt til den let øvede. Her er lidt mere power. Diamantformen er til den garvede spiller. Her får du virkelig meget power, men battet er lidt sværere at styre. Vælg det rigtige padel tennis bat til det niveau du spiller på, så er du sikker på at få det bedste resultat.

Er du i tvivl, så spørg

Hos SPORT 24 kan du altid spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om og gerne vil have afklaret. Er du usikker på, hvilket padel tennis bat du skal vælge, så hjælper personalet dig gerne med at finde det rigtige. Der er en del at vælge imellem, så det er ikke sært, hvis man lige har behov for at stille et par spørgsmål. Måske ved du lige hvad du går efter. Så går du jo bare lige ind og finder det.