Fritid

Find spil og underholdning til vinterdagen hos din boghandler

Det kan være svært at komme igennem de mørke måneder. Der er ligefrem mennesker, der rammes af vinterdepression. Man forstår det godt, hvis man kigger ud ad vinduet en mørk og grå novemberdag. Der er ikke meget trøst at hente, medmindre man selv gør et eller andet. Noget, der får de mørke tanker bort og får humøret til at skifte. Det gælder om at finde en sjov aktivitet, som kan få hjernen ind på en anden bane. En mere positiv bane.

Hvis du er sammen med venner eller familie, så er det gode gamle spil, Uno, altid en succes. Man kan spille Uno i timevis på de grå dage, og der er både spænding og gode grin at hente i dette simple, sjove kortspil, der har underholdt millioner af mennesker i årtier. Man kan spille Uno fra man er syv år og lige til, man står med det ene ben i graven. Alle kan være med, når der skal parres kort og trækkes fra bunken. Og panikken stiger hos resten af spillerne, når der er en, der råber “Uno!”

Andre gode forslag

Hvis man bliver træt af at spille Uno, så kan man jo bare finde på noget andet. Det kan også være at man ikke har nogen at spille Uno med, og så er gode råd dyre. Men her er et gratis: Læg puslespil. Der er ikke noget bedre for en vintersammenfiltret hjerne, end at få lov at lægge puslespil. Hjernen er helt vild med at finde brikker, der passer sammen. Den glemmer helt hvor sur og gnaven og sammenfiltret den var, af mørke tanker, hvis den bliver sat til at lægge puslespil.

Så var det jo heller ikke værre

Som det ses af ovenstående, så kan vinterens mørke dage let overvindes. Bog & Idé har både Uno og puslespil på hylderne. Og hvis du ikke orker at gå ned i den fysiske butik, så kan du bestille begge slags spil hjem fra Bog & Idé’s webshop. Det behøver virkelig ikke være så surt at komme igennem den danske vinter.