Fritid

Blot slentre gennem regnen

Den danske sommer er, som vi alle ved, ikke væg til væg med blå himmel og solskin hver eneste dag. Der er dage, hvor skyerne trækker op, og bygerne afløser hinanden i en lind strøm. Sådan er det, og vi har vænnet os til at trøste os med, at det er godt for landmændene. Markerne skal jo have vand, og det samme skal parkerne og haven. Det er altid noget, at nogen har glæde af alt det vand, der kommer ned fra himlen. Tillykke til dem med alt det våde!

Der findes regnfrakke herre til mænd og regnfrakke dame til kvinder. Der findes mange skønne modeller, hvis du leder efter en regnfrakke til kvinder. Der findes et helt univers af spændende designs og flotte snit. Tidligere var regnfrakke dame-kategorien ikke den mest spændende indenfor beklædning, men i de seneste år har mange designere kastet sig ud i at udvikle en dameregnfrakke, der er feminin og har stil.

Passer til netop dig

Der findes en regnfrakke til ethvert look. Mindst! Hvis du går på opdagelse i Ilse Jacobsens kollektion af frakker i kategorien regnfrakke dame, så vil du opdage, hvor fantastisk spændende en genre regnfrakke dame faktisk er. Du vil hurtigt finde kreative løsninger på, hvordan din stil kan udvikles i nye retninger med den ene eller den anden regnfrakke. Det er spændende og udviklende.

En dameregnfrakke skal sidde smukt og fremhæve look og stil hos den, der bærer den. En kvinde, der slentrer gennem regnen i den rigtige regnfrakkemodel, vil altid blive bemærket for hendes gennemtænkte stil. Det er her, fårene skiller sig fra bukkene, for alt for mange kvinder har ikke tænkt det våde vejr med ind i deres look. Men de, der har, får fuld credit for det.

Kom tør frem til job eller møde

At komme frem til et møde efter en tur i regnen, smukt klædt i en regnfrakke dame, og med et dress indenunder der stadig er tørt og sidder perfekt, det er udtryk for sikker stil og overblik. Det giver plus på kontoen at have styr på looket, også i regnvejr.