Fritid

Klæd ungerne på til det danske vejr

Vi bor i et land omgivet af kyster. Danmark er et land, hvor solen ikke altid skinner. Så har vi sagt det pænt. Faktisk regner det i gennemsnit hver anden dag i Danmark. Altså ikke hele tiden, bare rolig. Men vi kender det danske vejr og ved, at det ikke altid er vejr til shorts og korte ærmer. Det drypper lidt en gang imellem, og så er det rart at have noget godt regntøj at tage på. Det ved vi voksne, og det skal vi lære vores børn.

I butikkerne er der afdelinger for regntøj voksne og regntøj børn. Har man små poder, så er det regntøj børn, der skal have besøg. For selvfølgelig skal vores elskede små da have regntøj, så de ikke bliver våde hver anden dag. Det manglede da bare. Og i regntøj børn kan man få lige det regntøj, man finder mest praktisk og pænt. Måske skal man prøve lidt først. Det er altid en god idé.

En glad unge i al slags vejr

En eftermiddag på legepladsen i børnehaven kan være en våd affære, hvis regnen siler ned. Her har regntøj virkelig sin berettigelse. De små holder sig tørre indvendigt, selv om det drypper fra skyerne. Find det gode regntøj i regntøj børn og klæd dit barn på til det våde vejr. Et godt regnsæt med hætte og et par gode gummistøvler er guld værd.

I regntøj børn kan du finde gummistøvler i alle mulige farver. Læg mærke til materialet. En gummistøvle af naturgummi er langt mere behagelig at gå med end støvler af almindeligt gummi. I regntøj børn kan du finde alt, hvad dit barn har brug for på en regnvejrsdag. Køber du online, så hav barnet med ved skærmen, så kan I sammen vælge det pæneste regntøj.

God tur i pytterne

Når dit barn er klædt på i sit nye regntøj, så er det da bare om at komme ud og prøve det. Man kan tage sit barn i hænderne og følges ad ud i regnen. Så kan det nok være, at der skal hoppes i vandpytter! God fornøjelse.